Een gedachte over “Antwerpen (Berchem – Jan Breydelstraat) 28/12/9”

  1. Voor de heemkundige kring van Merksem schrijf ik momenteel een artikel over de Lourdesgrotten in Merksem. Op jullie site vond ik geen enkele vermelding, terwijl de Lourdesgrot van het Runckvoortpark bekend is in Merksem. Ik zal jullie op de hoogte houden van de publicatie. Onder welke noemer geef ik melding van jullie organisatie in mijn artikel? Hugo Lambrechts-Augustijns Historicus”
    hartenhuisje@hotmail.com

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.