Antwerpen

Essen (Vakantiehoeve Moerkantheide) * 16/5/10

Aan de voorgevel van de Vakantiehoeve Moerkantheide (fam. Konings-Herrijgers Moerkantsebaan 139) hangt dit kapelletje ter ere van OLV van Lourdes. Maria was vroeger wielrenster en bracht de beelden mee van Lourdes toen zij in 1985 deelnam aan de Tour de France voor vrouwen. Zij en haar man Ludo reden meermaals van Essen naar Lourdes per fiets. In de vakantiehoeve staan hun vele bekers tentoongesteld. Maria was ondermeer tweemaal Belgisch kampioene! Thans is zij geïnteresseerd in Lourdesgrotten. Zij ontwierp de plaatselijke Lourdesgrottentocht.

DSCN0385 - kopie

 

DSCN0385 - kopie

 

DSCN0386 - kopie

scannen0001

scannen0001

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.