Vlaams-Brabant

Tielt-Winge (Heuvelstraat tgo. 261) 14/8/11

 

Ik had je beloofd om de gegevens over het kapelletje te bezorgen,
Je mag contact opnemen met de eigenaar van dit kapelletje,
Mevrouw Chris Pittonvils
Witteweg 23
3460  Bekkevoort
Tel : 016/63 10 14.

Betreffende het kapelletje, die mevrouw heeft laten weten dat ze rondom een heel mooi bloemenperkje gaat aanleggen om het nog mooier te maken. 
Vergeet niet dat er een kleine 500 meter verder nog een rotsgrotje is dat is gelegen als je met je gezicht naar het kapelletje staat naar links en het staat vlek tegen de straat en is wit geschilderd.Het rotskapelletje is zo een 80 cm groot en als je voor het huis van die mensen staat dan staat het in de rechter hoek van hun tuin, aan de straatkant, het is zeer goed zichtbaar en bereikbaar er is geen omheining rond die tuin. Dus er zijn er 2 op die weg, maar het eerste kapelletje dat van chris, dat is groot, helemaal nieuw en zeer goed zichtbaar.
Bel maar met chris, en zeg maar dat Nele Smeyers en ik haar kapelletje vorige week hebben bezocht en dat ik dan aan jou, de inventarismaaker van kapelletjes en grotjes hierover heb gesproken. Nele is heel goed bevriend met Chris ze hebben samen gewerkt vroeger, ik ken haar enkel van naam, en zo ben ik dan haar adres te weten gekomen en heb ik het met haar toestemming aan jou doorgegeven.

Vriendelijke groeten

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.