Antwerpen

Mechelen (Keldermansvest) 23/5/12

Hallo,
wij hebben nog een overwoekerd Lourdesgrotje vanachter in onze tuin, omdat ik het graag in ere wil herstellen was ik op internet op zoek gegaan naar foto’s van gelijksoortige grotjes en zo kwam ik op uw site, ons adres is Keldermansvest 74 in Mechelen, ik weet niet van wanneer het precies dateert maar de tuin en het huis dateren van 1907, ik kan wel nog eens navraag doen bij de oude bewoonsters die hier in de jaren ’30 geboren zijn,
met vriendelijke groeten,

Lourdesgrot.jpg


Lourdesgrot.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.