Antwerpen

Geel (Vlindersstraat) 8/8/15

Zoals je weet rij ik voor de minder mobielen centrale en ontmoet ik mensen waar soms een mooi Lourdesgrotje staat in hun tuin. Deze is er eentje met bijzondere mensen,ik ken die al enige tijd en jullie zijn zeer welkom. Ik heb hun gevraagd of je mocht komen: het is de fam Van De Bergh en die wonen Vlindersstraat 6 te 2440 Geel. Aangezien dat het wat moeilijk te vinden is wil ik je vragen om mij een seintje te laten zodat ik jullie er heen kan geleiden. Het zijn heel lieve en vriendelijke mensen die veel meegemaakt hebben en nog meemaken. Ondanks de man zijn handicap heeft hij heel wat verwezenlijkt.
Met ons gaat alles goed en hopen om volgend jaar terug naar Lourdes te mogen gaan! Het is daar zo goed he.
Lieve Groeten
Claude en Sonja


roosje7@telenet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.