Limburg

St.Truiden – Nieuwenhoven t.o. nr.10 15/4/17

IMG_2030.JPG

Vanmiddag op weg naar Zepperen nog een grotje ontdekt. Het is geen echt Lourdesgrotje, maar ik ben toch gestopt om het te fotograferen. Ik ben er van overtuigd dat het je wel interesseert! En ik ben natuurlijk fier wanneer ik er eentje vind waarvan ik denk dat je het niet kent! Lieve groetjes,

Linda

IMG_2030.JPG

IMG_2028.JPG

IMG_2030.JPG

http://kadoc.kuleuven.be/kapelletjes/limburg.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.