Geen categorie

De Panne (Nachtegaalstraat 5) 13/2/23

Toevallig kwam ik op jouw webpagina terecht. Het interesseerde me echt. Ik ben/was samen met mijn hoogbejaarde moeder creatief bezig met het maken van religieuze wandtapijtjes in combinatie met kartonnen huiskapelletjes in verschillende stijlen. Sommige ervan staan opgesteld in mijn klein ateliertje. O.a. een Lourdesgrotje. Altijd welkom!

Martine Gouhie – 058/411072    roger.gouhie@telenet.be             

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.