Oost-Vlaanderen

Erpe-Mere (Erpe – Rooseveltstraat 26)

normal_fouq2

Lourdesgrot in een privé-tuin te Erpe bij de familie Fouquaet in de Rooseveltstraat 26. Deze bijzonder grote grot werd in 1910 opgebouwd door meester Isidoor De Vos, de toenmalige eigenaar van het huis, uit kunstmatige stenen.

Info: Mededelingen van de Heemkundige Kring van Erpe-Mere, jaargang 48, nr. 4, oktober 2008, redactie en beheer Dirk De Boeck – Kerkhofstraat 47 te 9420 Mere, thema: 150 jaar verering van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.