Limburg

Leopoldsburg (Heppen ) 22/9/8

Ik herinner mij nog dat mijn grootouders concierge waren van een internaat in Immert, een gehucht van Heppen, nu deelgemeente van Leopoldsburg.  Er is een klein park aan dat internaat – of dat was toch zo in mijn kindertijd, tesamen met wat we het wit kasteeltje noemden, maar eigenlijk gewoon een villa was waar de directeur woonde.  Tijdens de schoolvakanties mochten we al eens in dat park spelen en daar was een Lourdesgrot, gebouwd op een heuveltje.  We speelden daar altijd rondom heen.  Leuk om op en af te rennen.  Gezien het internaat er nog altijd is, veronderstel ik dat het grotje er ook nog altijd is.  Misschien kan het secretariaat van het internaat je hiermee helpen. http://www.immert.be/

Veel succes

Liliane  M LilianeM@skynet.be

*Het internaat De Immert waarvan sprake bestaat inderdaad nog, ook het zogezegd Wit Kasteeltje. Echter geen grot meer te bespeuren.

Bedo.

 

Een gedachte over “Leopoldsburg (Heppen ) 22/9/8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.